MONITORING KONTROLNY


Monitoring kontrolny

Wymagania mikrobiologiczne

1* - oznaczenie wykonuje się w przypadku ujęcia powierzchniowego

Pobieranie próbki

Wymagania fizykochemiczne i organoleptyczne

1* - do badania smaku niezbędne jest wykonanie badania mikrobiologicznego w zakresie: E. coli, Bakterie z gr. coli, Enterokoki kałowe

2* - niezbędne jedynie wtedy, gdy chloraminowanie jest stosowane jako metoda dezynfekcji (we wszystkich innych przypadkach parametry są umieszczone w wykazie wskaźników do monitorowania przeglądowego)

3* - niezbędne jedynie wtedy, gdy parametr jest stosowany jako flokulant(we wszystkich innych przypadkach parametry są umieszczone w wykazie wskaźników do monitorowania przeglądowego)

4* - niezbędne jedynie wtedy, gdy parametr jest stosowany jako flokulant(we wszystkich innych przypadkach parametry są umieszczone w wykazie wskaźników do monitorowania przeglądowego)

5* - jeżeli woda dezynfekowana jest chlorem lub jego związkami

Pobieranie próbki

MONITORING PRZEGLĄDOWY


Monitoring przeglądowy

Wymagania mikrobiologiczne

1* - oznaczenie wykonuje się w przypadku ujęcia powierzchniowego

Wymagania chemiczne

Parametry dodatkowe

Pobieranie próbki

Aby złożyć zapytanie ofertowe prosimy wypełnić poniższe dane


zapytanie ofertowe

Uwaga!

Przeglądarka internetowa z której korzystasz jest przestarzała przez co strona może nie wyświetlać się w prawidłowy sposób. Zalecane przeglądarki: Chrome, Firefox, Opera

Developer tools

ReD Responsive Framework version